Misiunea

Principalele priorități ale companiei Agro Domain Group au fost întotdeauna programe de eficiență înaltă pentru combaterea daunatorilor, bolilor si buruenilor , combinate cu simplitatea și ușurința de aplicare in terenu si obtinerea unui rezultat de firf totodata pastrand costurile mici , ceea satisface clientela noastra si permite producatorului agricol sa obtina beneficii inalte fara riscuri.

 

 

Satisfacţia clienţilor se află în centrul filosofiei Agro Domain Group . Baza acesteia o reprezintă angajaţii extrem de motivaţi, produsele calitative de top , servicii de consulatanta de inalta calitate , si costuri mici. Datorită unui program de formare, instruire şi dezvoltare profesională continuă se asigură faptul că serviciile sunt prestate la timp, în mod eficient şi la cel mai înalt standard tehnic. O parte semnificativă a rezultatelor companiei este investită continuu în cercetare, dezvoltare şi inovare, clienţii, furnizorii şi partenerii fiind, în multe cazuri, implicaţi în obiectivul urmărit pentru a putea oferi soluţii optime, rentabile şi orientate spre viitor. Multe parteneriate cu clienţii  companiei agro Domain Group atit din tara cat si de peste hotarele tarii, care s-au menţinut mulți ani la rând, dovedesc faptul că această filosofie durabilă a companiei care nu se concentrează asupra profitului rapid este drumul spre succes.

01
ADG si fermierul impreuna la Moldova verde si bogata

Oferim agricultorilor solutii pentru protectia culturilor, imbunatatind sanatatea plantelor si contrbuind la cresterea cantitativa a recoltei.

02
De ce agricultura?

Agricultura este oxigenul, paine si energia

03
Lucram cu toti pentru toti, la succes

Succesul inseamna sanatate si fericirea