Despre noi

Agro Domain Group SRL (scurt) ADG  este  o companie nationala fondata in anul  2015 cu sediul in Chisinau si care  activeaza pe  teritoriul Republicii Moldova si inafara .
Activitatea de baza este vinzarea catre producatorii agricoli a produselor de uz fitosanitar inclusive cele aplicate in producere ecologica  , ingraseminte minerale , seminte si fertilizatori foliari de origine prioritar europeana acreditate si standardizate pe teritoriul RM si spatiul UE. Pe linga acesta ADG ofera o gama larga de servicii agricole , mecanice  (secerisul culturilor servicii ,prelucrarea terenurilor ) si de transport. 

ADG colaborează cu o multime de companii agricole  din toata tara , si este un partener fidel care ofera asistenta si consultatie agricultorilor incepant de la  semanat si terminand cu recoltarea productiei agricole. La fel de important este faptul ca promovând o tehnologie modernă, de înaltă calitate, echipa de specialiști în agricultură ADG  testează produsele comercializate înainte de lansarea în piață, în gospodariile proprii  si selecteaza minutios  produsul oferit fermierului nostru.
Totodata CompaniaAgro Domain Group achizitioneaza de la  producatorii agricoli , cereale  la preturi competitive si dispunand de o flota de camioane le asigura  fermierilor  transportul  la timpul si locul necesar .
Compania ADG este pregătită să răspundă tuturor solicitărilor producătorilor agricoli, pentru ca succesul nostru este direct raportat cu succesul clientilor nostri.
 

Misiunea

Principalele priorități ale companiei Agro Domain Group au fost întotdeauna programe de eficiență înaltă pentru combaterea daunatorilor, bolilor si buruenilor , combinate cu simplitatea și ușurința de aplicare in terenu si obtinerea unui rezultat de firf totodata pastrand costurile mici , ceea satisface clientela noastra si permite producatorului agricol sa obtina beneficii inalte fara riscuri.

 

 

Satisfacţia clienţilor se află în centrul filosofiei Agro Domain Group . Baza acesteia o reprezintă angajaţii extrem de motivaţi, produsele calitative de top , servicii de consulatanta de inalta calitate , si costuri mici. Datorită unui program de formare, instruire şi dezvoltare profesională continuă se asigură faptul că serviciile sunt prestate la timp, în mod eficient şi la cel mai înalt standard tehnic. O parte semnificativă a rezultatelor companiei este investită continuu în cercetare, dezvoltare şi inovare, clienţii, furnizorii şi partenerii fiind, în multe cazuri, implicaţi în obiectivul urmărit pentru a putea oferi soluţii optime, rentabile şi orientate spre viitor. Multe parteneriate cu clienţii  companiei agro Domain Group atit din tara cat si de peste hotarele tarii, care s-au menţinut mulți ani la rând, dovedesc faptul că această filosofie durabilă a companiei care nu se concentrează asupra profitului rapid este drumul spre succes.

01
ADG si fermierul impreuna la Moldova verde si bogata

Oferim agricultorilor solutii pentru protectia culturilor, imbunatatind sanatatea plantelor si contrbuind la cresterea cantitativa a recoltei.

02
De ce agricultura?

Agricultura este oxigenul, paine si energia

03
Lucram cu toti pentru toti, la succes

Succesul inseamna sanatate si fericirea

04
Lorem ipsum dolor sit amet

Prodesset definiebas eos an, pro te nostrud si gniferumqueid his epicuri phaedrum cons equ untur. Te veritus Noluisse constituto est. Aliquid dolores et has, ei nullam plac erat his,prodesset definiebas eos an, pro te nostru signiferumque.

05
Lorem ipsum dolor sit amet

Prodesset definiebas eos an, pro te nostrud si gniferumqueid his epicuri phaedrum cons equ untur. Te veritus Noluisse constituto est. Aliquid dolores et has, ei nullam plac erat his,prodesset definiebas eos an, pro te nostru signiferumque.